logotip vectorial horitzontal de la Fundació Nous Horitzons

Jornada "Les ciutats com a motor de canvi"

El passat dissabte 16 d’octubre vam celebrar a Mollet del Vallès la jornada “Les ciutats com a motor del canvi”. La jornada forma part  del projecte transnacional  de la Green European Foundation  Citys Places of Hope.  Mollet del Vallès és el territori amb els índexs més elevats de contaminació de l’aire, per aquesta raó vam creure oportú crear aquest espai de debat i donar veu a les entitats del territori i a la població que treballa per revertir aquesta situació.

Es van tractar diferents aspectes a partir de  tres taules de debat.

La primera sota el títol de “El repte de la qualitat de l'aire”, va tractar el tema de la contaminació atmosfèrica amb la participació de Mollet Respira de la mà d’Albert Rodrigues i de la investigadora i gestora mediambiental Evelise Pereira.

Una segona taula de debat va abordar el tema de l’energia amb Ismael Morales de la Fundació Renovables i Encarni Garcia, regidora de Viladecans.

La darrera taula  de debat va abordar els reptes de l’alimentació de la mà de Catalina Parpal de la Fundació Catalana de l’Esplai i Quim Bartolomé, regidor de El Prat de Llobregat.

 

 

 

 

Vull donar

Contacte

fundacio@noushoritzons.cat934 123 393
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram