19.09.14

Seminari Reindustralització, economia verda i ocupació

A Catalunya i a Europa l'atur és un dels principals problemes als que s'ha de fer front, però volem fer front amb una aposta seriosa de reindustralització de les nostres ciutats amb una feina de qualitat. Ciutats on poder treballar i viure fomentant l'economia verda amb la creació de nous llocs de treball respectuosos amb el medi ambient, impulsant l'ús de les energies renovables per lluitar contra el canvi climàtic. Volem debatre noves propostes i conèixer experiències d'èxit en altres ciutats.

PROGRAMA DEL SEMINARI

9:00 h Inauguració i presentació: Antonio Camacho, ICV Badalona

9:20 h Taula rodona: Europa - Catalunya davant la reindustrialització, l'economia verda i l'ocupació

Modera: Aïda Llauradó, presidenta ICV Badalona

Amb: Ignacio Fernández Toxo, president de la Confederació Europea de Sindicats i Secretari General de CCOO; Joan Carles Gallego Herrera, Secretari General de CCOO de Catalunya

10:30 h Debat

11:00 h Cofee break

11:30 h Taula rodona: Quin futur té la industria a Europa i Catalunya? Com l'economia verda pot ajudar a generar ocupació? Tenim propostes al respecte?

Modera: Ovidi Huertas, ICV Badalona

Amb: Javier Pacheco, Secretari General Federació d'Industria de CCOO Catalunya; Vedran Horvat, director of the Heinrich Böll Foundation, Zagreb office: Cédric Chevalier, political advisor of the Minister Jean-Marc Nollet, Belgium.

12:30 h Debat

13:00 h Conclusions: Àlex Mañas, regidor ajuntament Badalona d'ICV

13:15 h Cloenda: Dolors Comas d'Argemir, presidenta Fundació Nous Horitzons