12.11.15

Atorgament del Premi Carme Casas 2014

El guanyador de l'edició del Premi Carme Casas 2014, el documental "Ni perdono, ni oblido" va ser atorgat el passat dijous 12 de novembre per la Coordinadora de Joves Esquerra Verda i membre del jurat, Anna Rovira

Anna Rovira va ser l'encarregada de fer entrega del premi del treball guanyador de l'edició 2014 de la cinquena edició  Premi Carme Casas.

El treball  duu per títol  "Ni perdono, ni oblido. Documental sobre la fotografía de la retirada de 1939" de Joan Giralt Filella que va cursar estudis a l'IES Vila Romana de la Garriga. El documental narra la reconstrucció de la història d'una famosa fotografía de l'exili després de la derrota de 1939. El jurat en va destacar l'enorme qualitat de la investigació que va fer l'autor, tant per les entrevistes com per la recerca en els arxius, donant com a resultat un execel·lent documental testimoni de la retirada de 1939.

En l'acte d'entrega també va participar, en nom de l'Institut, el que va ser el tutor del treball de recerca, en Joan Anton Padrós qui va reocllir el guardó en nom de l'Institut Vila Romana de la Garriga.

Us convidem a veure'l i que el disfruteu: https://youtu.be/JQnjqp6_hYk