Nous Horitzons

La Fundació Nous Horitzons és una entitat sense ànim de lucre vinculada a Iniciativa per Catalunya Verds i té el seu domicili a la ciutat de Barcelona, passatge del Rellotge 3. La Fundació realitza principalment la seva activitat a Catalunya, sense excloure altres actuacions a la resta de l'Estat i a escala europea i internacional. La Fundació va ser constituida el 9 de novembre de 1992 i està inscrita al Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya número 678.

La FNH és hereva de la històrica revista amb el mateix nom fundada el 1960. Com aquella, la nostra voluntat és ser un espai de reflexió i de formació, de debat i d’intercanvi. En un moment de nous reptes pel pensament progressista i transformador, de canvis de paradigmes i de creixents complexitats, l´esquerra ha de saber respondre amb rapidesa tot i  elaborant també un nou discurs.

La finalitat és, per tant, contribuir en l´establiment de les bases d´un pensament lligat a l´emancipació social, a la defensa del medi ambient i a la igualtat de gèneres, des de la participació i la radicalitat democràtica. La Fundació té com a finalitat la difusió i l’elaboració de l'ecosocialisme.

A més, la Fundació Nous Horitzons col·labora de forma contínua amb la Green European Foundation amb l'organització conjunta de seminaris, xerrades, congresos i d'altres activitats i forma part de la seva direcció executiva a nivell europeu.