20.11.09

Presentació de la Revista Nous Horitzons sobre "Els barris invisibles"

Ahir dijous 19 de novembre va tenir lloc a la seu de la CONFAVC la presentació del darrer número de la Revista Nous Horitzons sobre "Els Barris Invisibles". La presentació va comptar amb la presència de Joan Martínez, president de la CONFAV, Ricard Fernández, coordiandor del número, Zaida Muxí, autora d'un dels articles i Joan Herrera, Secretari General d'ICV.

A la sala d'actes de la CONFAVC va tenir lloc ahir dijous 19 de novembre la presentació del darrer número de la revista Nous Hortizons sobre "Els barris invisibles". En l'acte Ricard Fernández, coordiandor d'aquest número, va fer un repàs als articles que formen part d'aquesta edició. Ricard Fernández va parlar també de la necessitat de  fer "visibles" els barris i del paper que juga aquí la política. A l'hora va fer un repàs dels anys de Govern d'esquerres amb l'aprovació de  lleis, com la de barris, i del compromís que han de tenir les forces d'esquerres per visibilitzar-los.

Zaida Muxí també va fer especial esment a aquesta  llei situant-la  com a eina esencial per a la recuperació dels barris i de les seves experiències. 

Joan Herrera va centrar la seva intervenció en la necessitat de fer visibles els problemes que afecten als barris, en paraules d'Herrera  "...el gran repte actual, en una situació de crisi, és no deixar-nos portar per les sortides de la por, les solucions de la por ... hem de fer un esforç per reequilibrar els barris, i reivindicar les arrels populars".