29.09.08

Presentació del quadern “El biaix de gènere en l’accés als càrrecs polítics”, treball guanyador del 6è premi Nous Horitzons

El passat 1 d’octubre al Centre Cívic Pati Llimona es va celebrar l’acte de presentació del quadern número 30 de la col.lecció "El Pensament i l'Acció" a càrrec de Maria de la Fuente, directora de la revista Nous Horitzons, Marc Rius, director de la Fundació Nous Horitzons i de la guanyadora del 6è premi Nous Horitzons, Tània Verge.

PiA_biaix_genere

 

El quadern número 30 de la col•lecció “El pensament i l’Acció” correspon al treball guanyador del 6è premi Nous Horitzons atorgat aquest any 2008 a Tània Verge pel seu estudi “El biaix de gènere en l'accés als càrrecs polítics” que analitza la desigualtat de gènere en la representació política i en la presència de dones a les direccions dels partits catalans i a les institucions. Verge és analista del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) i professora associada del Departament de Ciències Polítiques de la Universitat Pompeu Fabra. En els seus darrers treballs s’ha centrat en l’estudi de les diferències de gènere en els partits polítics i en la participació política catalana en general.

L'acte va comptar amb la participació de  Maria de la Fuente, directora de la revista Nous Horitzons, de Marc Rius, director de la Fundació Nous Horitzons i de la guanyadora del 6è premi Nous Horitzons, Tània Verge.