01.12.09

Jornada de l'Institut Triangle de Mar Blava a València

Aquest cap de setmana a tingut lloc a València la Jornada de treball "L'arc de la Mediterrània des d'una visió sostenible" organitzada per l'Institut Triangle de Mar Blava.

Amb una nodrida assistència de públic s'ha celebrat aquest cap de setmana la Jornada orgnanitzada pel Triangle de Mar Blava a València sobre Una visió sostenible en l'arc de la Mediterrània. El programa comptava amb dues taules de debat  la primera entorn a La Xarxa mediterrània sostenible, connectivitat i clúster en la que va participar l'eurodiputat Raül Romeva; i la segona sobre els Models sostenibles: mobilitat, comunicacions i ordenació del territori en la que va participar entre d'altres Frederic Ximeno- director general de Polítiques Ambientals i Sostenibilitat del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya-.

Jaume Bosch, president de la FNH i del Triangle de Mar Blava, va fer la presentació de la jornada, la cloenda va anar a càrrec de Mònica Oltra. Destaquem també la participació de Carles Arnal, portaveu d'Els Verds/EE; Vicent Torres doctor en Economia; Joan Ribó, exsíndic de l'Entesa; Ricardo Amenar, consultor medioambeitnal i Antoni Verger, director general de Polítiques Ambientals Illes Balears.

Les conclusions de les jornades en relació als temes que es vàren tractar manifesta l'interés del públic per participar en aquest debat.