14.07.14

5a Edició de la Setmana de la Memòria Democràtica

Enguany celebrem la 5a edició de la Setmana de la Memòria Democràtica, coincidint amb el 78è aniversari del PSUC

La Setmana de la Memòria Democràtica s'iniciarà el proper dilluns 21 de juliol amb la inauguració de l'Exposició "La Infància del PSUC. 1936-1939", la presentació del llibre d'en Robert Blasco "Viure amb els ulls i el cor ben oberts. Robert Blasco" i acabarà amb l'acte d'atorgament del Premi Cipriano Garcia.

"La infància del PSUC. 1936-1939" és un projecte de la Fundació Nous Horitzons que vol, ser un homenatge als homes i dones que van defensar els ideals de la Segona República, són noms i cognoms de persones d'aquella infància del PSUC que es va veure abocada a defensar la legitimitat de les institucions catalanes i la dignitat de les persones.

El llibre que duu el títol "Viure amb els ulls i el cor ben oberts. Robert Blasco" és un recull dels escrits que  Robert Blasco  va escriure al llarg de la seva vida, trobem les cartes adreçades al seu net gran Marc, un reculls d'escrits que van ser publicats a Nous Horitzons i Treball i els contes d'un militant, on trobem escrits en forma de conte la seva participació en la vida política.

Tancarem la 5a Edició de la Setmana de la Memòria amb l'acte d'atorgament del Premi Cipriano Garcia 2014, l'entrega del premi serà divendres 25 de juliol a les 13 hores.