Registre d'usuaris

QUÈ ÉS INICIATIVA PER CATALUNYA VERDS?

  • Som dones i homes que volem canviar la societat i el món. Aquí t'expliquem el nostre projecte polític.
  • Compartim els valors de la pau, la igualtat, la radicalitat democràtica, la llibertat, la laïcitat i la solidaritat.
  • Volem superar el capitalisme, creiem que hi ha altres maneres de produir, consumir i viure socialment més justes, ecològiques, lliures i democràtiques.

ICV és un força política democràtica, d’esquerres, ecologista, feminista i republicana. ICV és una força catalanista, que defensa el dret a decidir el nostre futur com a nació. ICV és solidària amb els pobles de la resta de l’Estat, d’Europa i del món.

PER QUÈ AFILIAR-SE A ICV?

En uns moments de crisi, de creixement de l’atur, pobresa i les desigualtats, no ens podem resignar; cal lluitar per una economia al servei de la majoria.

  • Perquè, per acabar amb la corrupció i canviar un sistema polític tancat, cal treballar per una democràcia neta, oberta i participativa.
  • Perquè, quan se’ns vol negar el dret a decidir com a poble, cal mullar-se per tots els drets, nacionals i socials.
  • Perquè volem canviar-ho tot i ara n’hem de ser més.

COM PODRÀS PARTICIPAR A ICV?

Els afiliats i les afiliades són persones que volen participar de forma activa en el projecte polític d’Iniciativa.Tenen dret a participar, amb veu i vot, en els debats, en la presa de decisions i ser part activa en les activitats, les campanyes i mobilitzacions que impulsa ICV.

Les persones afiliades paguen una quota, gràcies a la qual ICV pot desenvolupar la seva activitat.

Formulari d'afiliar-se

Vuit dígits i lletra. Exemple 12345678L
Data de naixement
Ex. 21/09/2019

La quota d'afiliat és de 34 euros per trimestre. Si estàs aturat, jubilat o no pots pagar aquesta quantitat posa't en contacte amb afiliacions@iniciativa.cat per tractar el teu cas.